About
Cine suntem?

O echipa pasionată în sisteme de învelitori și nu numai!

Metallic Roof este o companie dedicată oferirii de soluții premium pentru acoperișuri, garduri metalice, fațade casetate, ferestre de mansardă, scări de acces la pod și tablă cutată. c

Ani experiență
0 +

Am început în 2009 cu un vis mare și o promisiune pentru performanță, pasiune, inovație și profesionalism. De la început, cu doar 2 angajați, ne-am dezvoltat constant, iar astăzi, suntem o echipă de peste 20 de profesioniști dedicați care lucrează sub aceeași filosofie și valori.

Misiunea noastră a fost și este în continuare, să oferim fiecărui client calitate și siguranță în ceea ce privește acoperișul lor. Credem că fiecare persoană merită să trăiască într-un cămin sigur și cu un acoperiș durabil, iar noi suntem aici pentru a le oferi acest lucru. Produsele noastre sunt unice, de ultimă generație, și sunt create cu atenție și dedicație pentru fiecare client.

Folosim cele mai inovatoare tehnologii în designul și producția produselor noastre, asigurând durabilitate și siguranță pe termen lung pentru acoperișul casei tale. 

Ne dorim să schimbăm perspectivele asupra calității unui acoperiș prin produsele noastre premium, seriozitatea echipei noastre și know-how-ul nostru.

Suntem focalizați pe nevoile clientului și ne-am propus să devenim cea mai mare platformă de comenzi pentru un sistem de acoperiș complet. Cu Metallic Roof, poți avea încredere că vei primi produse de calitate superioară și o echipă de experți dedicați să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru casa ta.

Echipa noastră de experți poate oferi consultanță și asistență în toate etapele proiectului tău, de la alegerea produselor potrivite la instalare. 

Contactează-ne astăzi pentru a afla cum te putem ajuta să îți protejezi acoperișul și proprietatea cu soluțiile noastre de înaltă calitate.

Au incredere in noi toate companiile de renume din domeniul sistemelor de invelitori

Experiență și calificare

Mândri că putem oferi excelență

Echipa noastră de experți are ani de experiență în domeniul acoperișurilor și al construcțiilor, fiind pregătiți ofere soluții personalizate pentru fiecare client în parte. Fiecare membru al echipei noastre este calificat și este angajat livreze rezultate de înalta calitate.

Iulian Marcu

Manager General

Dragos Frangache

Director Vanzari Regional

Marian Toma

Consultant Vanzari

Alexandru Croitoru

Consultant Vanzari

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.