Gard metalic din sipcă orizontală - Metallic Roof are Soluția!

8 modele, 2 super finisaje, în 24 culori RAL

Vă invităm să descoperiți gama noastră de sisteme de gard din șipca metalică orizontală, modele de top care combină perfect funcționalitatea cu estetică. Aceste garduri, realizate cu o atenție meticuloasă la detalii, oferă o sinergie de durabilitate, rezistență și eleganță, transformând orice spațiu într-unul cu adevărat special. 

Fiecare model vine cu opțiunea de a alege între 2 tipuri de finisaje premium (Briliant și Fresco Duo), fiecare garantând durabilitate și rezistență împotriva factorilor externi. Și dacă asta nu era suficient, avem o paletă de 24 de culori RAL pentru a vă asigura că gardul dvs. nu doar că va stă în picioare, dar va și arăta exact așa cum v-ați imaginat.

Fii îndrăzneț, alege culoarea preferată!

Modele garduri metalice orizontale

Gard Metalic Orizontal - O Solutie Moderna si Eficienta de la Metallic Roof

Șipcă metalică orizontală de cea mai bună calitate!

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de gard din șipcă metalică orizontală care să ofere nu doar intimitate și securitate, dar și un design estetic plăcut, atunci gama noastră de sisteme de gard metalic orizontal este soluția ideală pentru dvs. Realizate din oțel de înaltă calitate, aceste garduri sunt rezistente la coroziune, deformare mecanică și decolorare, asigurând o durată de viață de până la 60 de ani. Cu producție la înălțimi personalizate și disponibilitate în peste 24 variante de culori, aceste garduri se potrivesc perfect cu o varietate de stiluri arhitecturale.

În plus, asamblarea și întreținerea este ușoara și rapidă, datorită designului inteligent și materialelor de calitate. Fiecare model vine cu accesorii noi, aveți opțiunea de a alege între două tipuri de finisaje premium: Briliant și Fresco Duo. Aceste finisaje nu doar că garantează durabilitate și rezistență împotriva factorilor externi, dar și adaugă un plus de eleganță gardului dvs. alegeți culoarea preferată din paletarul noastru de 24 de culori RAL, pentru a vă asigura că gardul dvs. va arăta exact așa cum v-ați imaginat.

Asadar, dacă doriți un gard care să combine funcționalitatea cu estetică, fără a compromite durabilitatea sau rezistența, nu căutați mai departe. Gama noastră de garduri metalice orizontale este investiția inteligentă pe care o căutați.

Modele Garduri metalice Orizontale

Model - X90 | Casetat

Gardul orizontal X90 este o alegere excelentă pentru cei care caută un gard metalic de înaltă calitate. Acest gard este fabricat din oțel DX51D, importat din UE și certificat CE, oferind o durabilitate și o rezistență superioare. Cu o grosime de 0,6 mm, gardul orizontal X90 este robust și rezistent la coroziune și decolorare.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului orizontal X90 este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X90 are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Gardul orizontal X90 este disponibil în peste 15 variante de culori, permițându-vă să alegeți culoarea care se potrivește cel mai bine cu acoperișul dvs. În plus, acest gard are o durată de viață de până la 60 de ani, ceea ce îl face o investiție de lungă durată.

Model - X121

Gardul orizontal X121 este o soluție de înaltă calitate pentru cei care caută un gard metalic durabil și estetic. Acest gard este fabricat din oțel DX51D, importat din UE și certificat CE, oferind o durabilitate și o rezistență superioare. Cu un profil fălțuit care îi conferă o rezistență ridicată la deformare mecanică, gardul orizontal X121 este robust și rezistent la coroziune și decolorare.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului orizontal X121 este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X121 are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Gardul orizontal X121 este disponibil în peste 10 variante de culori, permițându-vă să alegeți culoarea care se potrivește cel mai bine cu acoperișul dvs. În plus, acest gard are o durată de viață de până la 30 de ani, ceea ce îl face o investiție de lungă durată.

Model - X121-2F

Gardul orizontal X121-2F reprezintă o combinație perfectă de funcționalitate și design, oferind un aspect estetic plăcut și o durabilitate impresionantă. Fabricat din oțel DX51D de calitate superioară, importat din UE și certificat CE, acest gard se distinge prin rezistența sa la coroziune și decolorare.

Gardul orizontal X121-2F este disponibil în peste 15 variante de culori, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs. Fiecare panou de gard este vopsit în câmp electrostatic, ceea ce asigură o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului orizontal X121-2F este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X121-2F are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Model - X135

Gardul orizontal X135 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un gard metalic de înaltă calitate, care combină durabilitatea cu un design estetic plăcut. Acest gard este fabricat din oțel DX51D, importat din UE și certificat CE, ceea ce îi conferă o rezistență superioară la coroziune și decolorare.

Gardul orizontal X135 se distinge prin profilul său fălțuit, care îi conferă o rezistență ridicată la deformare mecanică. Acesta este disponibil în peste 15 variante de culori, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs. În plus, fiecare panou de gard este vopsit în câmp electrostatic, asigurând o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu.

Un alt avantaj major al gardului orizontal X135 este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X135 are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Model - X135-2F

Gardul orizontal X135-2F reprezintă o soluție excelentă pentru cei care caută un gard metalic de înaltă calitate, care combină durabilitatea cu un design estetic plăcut. Acest gard este fabricat din oțel DX51D, importat din UE și certificat CE, ceea ce îi conferă o rezistență superioară la coroziune și decolorare.

Gardul orizontal X135-2F se distinge prin profilul său fălțuit, care îi conferă o rezistență ridicată la deformare mecanică. Acesta este disponibil în peste 15 variante de culori, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs. În plus, fiecare panou de gard este vopsit în câmp electrostatic, asigurând o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu.

Un alt avantaj major este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X135-2F are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Model - X140 | Casetat

Gardul orizontal X140 este o soluție de top pentru cei care caută un gard metalic de înaltă calitate, care combină durabilitatea cu un design estetic plăcut. Acest gard este fabricat din oțel DX51D, importat din UE și certificat CE, ceea ce îi conferă o rezistență superioară la coroziune și decolorare.

Gardul orizontal X140 se distinge prin profilul său fălțuit, care îi conferă o rezistență ridicată la deformare mecanică. Acesta este disponibil în peste 15 variante de culori, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs. În plus, fiecare panou de gard este vopsit în câmp electrostatic, asigurând o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu.

Un alt avantaj major al gardului orizontal X140 este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X140 are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Model - X174

Gardul orizontal X174 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc un gard metalic de înaltă calitate, care combină durabilitatea cu un design estetic atrăgător. Acest gard este fabricat din oțel DX51D, importat din UE și certificat CE, ceea ce îi conferă o rezistență superioară la coroziune și decolorare.

Gardul orizontal X174 se distinge prin profilul său fălțuit, care îi conferă o rezistență ridicată la deformare mecanică. Acesta este disponibil în peste 15 variante de culori, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs. În plus, fiecare panou de gard este vopsit în câmp electrostatic, asigurând o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu.

Un alt avantaj major al gardului orizontal X174 este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele și profile laterale pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, gardul orizontal X174 are un model cu două fețe, ceea ce înseamnă că interiorul panoului arată la fel de bine ca și exteriorul.

Model - X185 | Casetat

Gardul orizontal X185 reprezintă un exemplu de excelență în domeniul gardurilor metalice. Realizat din oțel DX51D, cu certificare CE și provenit din UE, acest gard se bucură de o rezistență remarcabilă la coroziune și decolorare.

Unul dintre punctele forte ale gardului orizontal X180 este profilul său fălțuit, care îi asigură o rezistență sporită la deformare mecanică. Cu o paletă de peste 15 culori din care puteți alege, acest gard se poate adapta cu ușurință la orice stil arhitectural. Fiecare panou de gard beneficiază de vopsire în câmp electrostatic, pentru o protecție îndelungată împotriva factorilor de mediu.

Gardul orizontal X185 se distinge și prin ușurința de montaj. Lamele și profilele laterale vin pregăurite, ceea ce simplifică procesul de instalare. În plus, gardul orizontal X185 prezintă un model cu două fețe, astfel că aspectul interior al panoului este la fel de estetic ca și cel exterior.

Gard metalic orizontal casetat? O Investiție Durabilă și Estetică

Avantaje tehnice cheie ale sistemelor de sipca metalica orizontala de la Metallic Roof

Sipca metalica casetata de la MetallicRoof reprezintă o soluție modernă și durabilă pentru orice tip de proprietate. Modelele X140 Casetat și X180 Casetat sunt fabricate din oțel de înaltă calitate DX51D, importat din Uniunea Europeană și certificat CE. Aceste sisteme de garduri sunt disponibile în finisaje premium, moderne: Briliant și Fresco Duo, care oferă o protecție îmbunătățită împotriva coroziunii și decolorării.

Unul dintre avantajele majore ale acestor sisteme este durata lor de viață extinsă, care poate ajunge până la 60 de ani. Cu o grosime a materialului de 0.6 mm și o protecție zinc de 275 g/mp, aceste garduri sunt construite pentru a rezista la factori de mediu agresivi.

Gard metalic de Tip Jaluzele - Combinarea Intimității cu o Estetică Futuristă

Design Modern și Durabilitate: Caracteristicile Cheie ale Gardurilor noastre

Sistemele de gard de tip jaluzea, precum modelele X121 și X121 2F de la MetallicRoof, reprezintă o optiune accesibilă și estetică. Fabricate din oțel de înaltă calitate DX51D, importat din Uniunea Europeană și certificat CE, aceste sipci au o grosime a materialului de 0.6 mm și beneficiază de o protecție zinc de 275 g/mp, fiind astfel concepute pentru a face față factorilor de mediu agresivi.

Designul lor unic de jaluzea îmbină segmente lungi oblice cu segmente scurte verticale, oferind astfel un nivel ridicat de intimitate și securitate fără a compromite estetica. Unul dintre avantajele majore ale acestor garduri îl reprezintă simetria designului, mai ales în cazul modelului X121 2F, care afișează un aspect identic atât pe partea exterioară, cât și pe cea interioară. Rezistența la coroziune și decolorare se datorează vopsirii pe ambele fețe.

Disponibile în două finisaje moderne, Briliant și Fresco Duo, aceste sipci oferă multiple opțiuni estetice și o protecție îmbunătățită împotriva factorilor de mediu. Datorită instalării directe și absenței nevoii de unelte speciale, aceste garduri constituie o soluție excelentă pentru cei care caută o combinație de estetică, intimitate și durabilitate.

Vrei să vezi și modele de garduri metalice Verticale?

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.

Întrebări Frecvente

Clienții ne întreabă, noi îi indrumăm cu căldură!

O șipcă metalică orizontală este un element structural al unui gard metalic, dispus orizontal între stâlpii de susținere. Aceasta servește atât scopurilor estetice, cât și funcționale, oferind un nivel ridicat de securitate și intimitate. Modelele de la MetallicRoof, cum ar fi X140 Casetat, folosesc șipci metalice orizontale de înaltă calitate, fabricate din oțel DX51D.

Sistemul de gard metalic tip jaluzele de la MetallicRoof, precum modelul X121, este fabricat din oțel de înaltă calitate DX51D. Designul include lamele metalice vopsite pe ambele fețe, dispuse într-un stil de jaluzea, care combină segmente lungi oblice cu segmente scurte verticale.

Principalul punct de diferență este designul. În timp ce gardurile casetate, cum ar fi X140 Casetat, au un aspect mai formal și sunt compuse din două casete dispuse față în față, gardurile de tip jaluzea, precum X121, oferă un design mai aerisit și un nivel ridicat de intimitate datorită lamelelor metalice dispuse oblic.

Instalarea unui gard metalic de la MetallicRoof este un proces simplu și direct. Fiecare set vine cu instrucțiuni detaliate și nu necesită unelte speciale pentru instalare. De asemenea, MetallicRoof oferă suport tehnic pentru orice nelămuriri.

Gardurile metalice, cum ar fi cele oferite de MetallicRoof, au mai multe avantaje față de cele din lemn. În primul rând, sunt mult mai durabile și rezistente la factori precum umiditatea, insectele și putrezirea. În al doilea rând, gardurile metalice necesită o întreținere mult mai redusă; nu trebuie vopsite sau tratate periodic. În plus, ele oferă un nivel mai ridicat de securitate, fiind mai greu de tăiat sau de escaladat.

Întreținerea gardurilor noastre este minimă. Datorită finisajelor de înaltă calitate, aceste garduri sunt rezistente la coroziune și decolorare. O curățare ocazională cu apă și săpun este suficientă pentru a menține aspectul lor estetic. În cazul în care apar zgârieturi sau deteriorări minore, acestea pot fi ușor reparate cu vopsea de retuș

Gardurile de la MetallicRoof sunt fabricate din oțel de înaltă calitate DX51D. Acest oțel este cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și durabilitate, fiind ideal pentru aplicații exterioare.

Da, gardurile metalice de la MetallicRoof sunt tratate cu finisaje speciale, cum ar fi Briliant și Fresco Duo, care oferă o protecție suplimentară împotriva coroziunii. Aceste finisaje creează un strat protector care împiedică oxidarea metalului.

Durabilitatea este unul dintre punctele forte ale gardurilor metalice de la MetallicRoof. Datorită calității materialelor și a finisajelor, aceste garduri pot avea o durată de viață de până la 60 de ani, cu o întreținere minimă.

Da, gardurile metalice de la MetallicRoof sunt fabricate din materiale reciclabile și sunt produse într-un mod care minimizează impactul asupra mediului. Oțelul folosit în garduri poate fi reciclat, ceea ce reduce amprenta de carbon.

Produsele MetallicRoof sunt certificate CE, ceea ce înseamnă că îndeplinesc standardele europene stricte în ceea ce privește calitatea, siguranța și durabilitatea. Aceasta oferă clienților încredere în alegerea unui produs de înaltă calitate.

MetallicRoof oferă o garanție extinsă pentru toate gardurile sale, care acoperă defectele de fabricație și coroziunea pentru o perioadă specificată. Aceasta asigură că investiția dvs. este protejată pe termen lung.