Garduri metalice verticale

Garduri din șipcă metalică

Gardurile metalice verticale reprezintă o soluție excelentă pentru cei care doresc să îmbine funcționalitatea cu estetica în delimitarea proprietății. Aceste garduri sunt realizate din oțel de calitate superioară, oferind o rezistență deosebită la coroziune și decolorare.

Modelele de garduri metalice verticale disponibile sunt: Y115 Rotund, Y115 Drept, Y118 Rotund și Y118 Drept. Fiecare model se distinge prin designul său unic și prin caracteristicile tehnice specifice.

Modele Garduri metalice Verticale

gard-vertical-zebra-y115

Model - Zebra Y115 | Rotund

Gardul vertical Zebra Y115 | Rotund, este o alegere excelentă pentru cei care doresc un gard metalic cu un design distinct și o durabilitate superioară. Acest gard este caracterizat de un profil rotund, care îi conferă un aspect estetic plăcut și o rezistență mecanică ridicată.

Fabricat din oțel DX51D de calitate superioară, cu o grosime de 0.60 mm, gardul metalic vertical Zebra Y115 | Rotund este vopsit în câmp electrostatic, ceea ce îi conferă o protecție îndelungată împotriva coroziunii și decolorării. Acesta este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro brun, maro, cărămiziu, gri, verde, verde crud, albastru închis, roșu cărămiziu și vișiniu, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului metalic vertical Zebra Y115 | Rotund este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, datorită designului său unic, acest gard metalic are un aspect estetic plăcut atât pe partea interioară, cât și pe cea exterioară.

Model - Zebra Y115 | Drept

Gardul vertical Zebra Y115 | Drept este o soluție de înaltă calitate pentru cei care caută un gard metalic robust și estetic. Acest gard se distinge prin profilul său drept, care îi conferă un aspect modern și sofisticat.

Fabricat din oțel DX51D de calitate superioară, cu o grosime de 0.60 mm, gardul vertical Zebra Y115 | Drept este vopsit în câmp electrostatic, ceea ce îi conferă o protecție îndelungată împotriva coroziunii și decolorării. Acesta este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro brun, maro, cărămiziu, gri, verde, verde crud, albastru închis, roșu cărămiziu și vișiniu, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului vertical Zebra Y115 | Drept este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, datorită designului său unic, acest gard metalic are un aspect estetic plăcut atât pe partea interioară, cât și pe cea exterioară.

Model - Zebra Y118 | Rotund

Gardul Vertical Zebra Y118 | Rotund este o alegere excelentă pentru cei care caută un gard metalic robust și estetic. Acest gard se distinge prin profilul său rotund, care îi conferă un aspect modern și sofisticat.

Fabricat din oțel DX51D de calitate superioară, cu o grosime de 0.60 mm, gardul vertical Zebra Y118 | Rotund este vopsit în câmp electrostatic, ceea ce îi conferă o protecție îndelungată împotriva coroziunii și decolorării. Acesta este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro brun, maro, cărămiziu, gri, verde, verde crud, albastru închis, roșu cărămiziu și vișiniu, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului vertical Zebra Y118 | Rotund este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, datorită designului său unic, acest gard metalic are un aspect estetic plăcut atât pe partea interioară, cât și pe cea exterioară.

Model - Zebra Y118 | Drept

Gardul vertical Zebra Y118 | Drept este o soluție de înaltă calitate pentru cei care caută un gard metalic robust și estetic. Acest gard se distinge prin profilul său drept, care îi conferă un aspect modern și sofisticat.

Fabricat din oțel DX51D de calitate superioară, cu o grosime de 0.60 mm, gardul vertical Zebra Y118 | Drept este vopsit în câmp electrostatic, ceea ce îi conferă o protecție îndelungată împotriva coroziunii și decolorării. Acesta este disponibil într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro brun, maro, cărămiziu, gri, verde, verde crud, albastru închis, roșu cărămiziu și vișiniu, permițându-vă să alegeți nuanța care se potrivește cel mai bine cu stilul și designul casei dvs.

Unul dintre principalele avantaje ale gardului vertical Zebra Y118 | Drept este ușurința de montaj. Acesta vine cu lamele pregăurite, ceea ce face montajul rapid și ușor. În plus, datorită designului său unic, acest gard metalic are un aspect estetic plăcut atât pe partea interioară, cât și pe cea exterioară.

Vrei să vezi și modele de garduri metalice Orizontale?

Vă invităm să descoperiți gama noastră de garduri metalice orizontale, un produs de top care combină perfect funcționalitatea cu estetică. Aceste garduri, realizate cu o atenție meticuloasă la detalii, oferă o sinergie de durabilitate, rezistență și eleganță, transformând orice spațiu într-unul cu adevărat special.

Gardurile noastre metalice orizontale sunt diferite de cele ale concurenților noștri. Sunt realizate din oțel de înaltă calitate, cu o grosime optimă care asigură durabilitate și rezistență la coroziune. Fiecare gard este acoperit cu un strat de zinc și un finisaj de vopsea poliester, care îi conferă o rezistență excepțională la intemperii și o durată de viață lungă.

Un alt avantaj al gardurilor noastre metalice orizontale este sistemul de fixare. Acesta este realizat astfel încât să permită montarea ușoară și rapidă a gardului, fără a fi nevoie de unelte speciale. În plus, sistemul de fixare este conceput pentru a asigura o stabilitate excelentă a gardului, indiferent de condițiile meteorologice.

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.