Tabla Click Canto Smart - Finisaj Briliant

Tablă Click Canto - SMART

TABLĂ PREFĂLȚUITĂ

Tabla Click Canto SMART, o inovație în domeniul acoperișurilor, care combină tehnologia avansată cu designul de excepție pentru a oferi o soluție de acoperiș de înaltă calitate. Acest produs revoluționar este rezultatul unei cercetări intense și a unui angajament profund pentru calitate și performanță.


Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Tablei Click Canto SMART este rezistența sa mecanică superioară. Datorită profilului său unic, acest produs oferă o rezistență mecanică superioară, asigurând durabilitatea acoperișului pe termen lung.

În plus, designul său inovator include un decupaj 3D pentru suprapunere optimă, economisind astfel resurse și timp în procesul de instalare.

Finisaje moderne

Avantaje

Finisaj Briliant

Finisajul Briliant al tablei Click – Canto SMART este alegerea perfectă pentru cei care caută un aspect strălucitor și elegant pentru acoperișul lor. Cu o grosime de 0,60 mm, acest finisaj este realizat din oțel DX51D sau S250GD, asigurând durabilitate și rezistență în timp.

Acest finisaj premium nu numai că adaugă un plus de stil acoperișului dumneavoastră, dar și îmbunătățește rezistența la coroziune și la uzură, oferindu-vă un acoperiș care va rezista ani de zile.

Finisaj FRESCO

Finisajul FRESCO al tablei Click Canto SMART este ideal pentru cei care doresc un aspect clasic pentru acoperișul lor. Cu o grosime variabilă între 0,45 și 0,50 mm, acest finisaj oferă o rezistență superioară la coroziune și decolorare.

Acest finisaj este realizat cu o tehnologie inovatoare care reduce transferul de căldură și zgomotul, oferindu-vă un acoperiș confortabil și liniștit.

Finisaj Lustro

Finisajul LUSTRO al tablei Click Canto SMART oferă un aspect clasic și premium, fiind ușor de întreținut și curățat. Cu o grosime de 0,45 mm, acest finisaj este ideal pentru cei care doresc un acoperiș cu un aspect impecabil, fără a compromite durabilitatea.

Acest finisaj este echipat cu o membrană anticondens, care reduce transferul de umiditate și previne formarea de mucegaiuri și bacterii, asigurând un acoperiș sănătos și durabil.

Alte modele de tablă Click
Contactează-ne pentru mai multe informații!

La Metallic Roof, ne mândrim cu diversitatea și calitatea produselor noastre. În afară de tabla Click – Canto SMART, oferim o gamă largă de alte tipuri de tablă pentru acoperis, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale sau de cerințele specifice pe care le ai în ceea ce privește acoperișul, suntem siguri că vei găsi produsul perfect în portofoliul nostru.

Calitate înainte de toate!
Alege calitatea și durabilitatea
Tablei click - Canto SMART

Când vine vorba de acoperișul casei tale, merită să alegi calitatea și durabilitatea. Acesta este motivul pentru care tabla Click – Canto SMART de la Metallic Roof este alegerea perfectă. Cu un design elegant, o rezistență excepțională la factorii de mediu și o durată de viață de peste 50 de ani, tabla Click – Canto SMART este soluția ideală pentru acoperișul tău.

Crește confortul locuinței

Garantie +50 de ani

Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Reduce zgomotul ambiental cu 30-40%

Absoarbe și reține până la 600 g/m2 de apă din condens

Grosimea finisajul ales între
0,45 - 0,60 mm

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.