TABLa CLICK: SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU ACOPERIȘUL TĂU

Tablă cu Sistem Click sau, mai popular, Tablă Prefălțuită

Tablă Click (sau prefălțuită) se prezintă o soluție modernă și eficientă pentru orice acoperiș, devenind în ultimii ani un trend în construcții datorită numeroaselor sale avantaje. Cu un preț accesibil și o instalare ușoară și rapidă, reprezintă alegerea perfectă pentru doritorii de acoperiș durabil, rezistent și estetic.

Materia prima de calitate superioară din oțel DX51D sau S250GD care garantează rezistență îndelungată la coroziune și intemperii, fiind ideală pentru climatul variabil. Sistemul de montare prin clipsare elimina necesitatea perforarii, reducând astfel riscul de infiltrații de apă și contribuind la durabilitatea întregii structuri.

Designul modern și curat se integrează armonios în orice tip de arhitectură. La preț mic, tablă pentru acoperiș oferă o varietate de culori și finisaje, permițând personalizarea aspectului exterior al locuinței. Alte beneficii majore includ izolarea termică și fonică eficientă, contribuind la confort sporit în interiorul locuinței și la reducerea costurilor cu încălzirea pe timpul iernii.

Astfel, acoperișul din tablă, la un preț excelent, nu doar protejează eficient locuința, ci adaugă și o notă de elegantă și rafinament exteriorului acesteia, constituind o investiție inteligență pe termen lung.

TABLĂ PENTRU ACOPERIȘ - Pentru ORICE STIL ARHITECTURAL!

Tablă cu Sistem Click sau, mai popular, Tablă prefălțuită

Știm alegerea unui acoperiș poate fi o decizie funcțională, dar și una estetică. Acoperișul reprezintă coroana casei tale și trebuie completeze perfect stilul arhitectural al acesteia. Metallic Roof răspunde acestei nevoi cu o oferta diversificată, care îndeplinește cele mai exigențe gusturi. Într-o lume unde detaliile contează, alegerea acoperișului potrivit poate transformă o casă obișnuită într-o locuința cu adevărat specială. Acesta protejează casă, dar îi conferă și personalitate și stil.

Tabla pentru acoperiș se potrivește perfect oricărui stil arhitectural, fie o construcție modernă, cu linii drepte și design minimalist, fie o casă tradițională, cu accente rustice și detalii autentice. Datorită versatilității și gamei variate de 24 de culori disponibile in 3 finisaje, aceste sisteme de învelitori permit crearea unui contrast frumos cu fațada casei sau, dimpotrivă, obținerea unei armonii perfecte între diferitele componente ale exterioarelor.

Un alt aspect important îl reprezintă durabilitatea. Tablă pentru acoperiș nu constituie doar un element estetic, ci și unul extrem de funcțional. Această rezistă în față intemperiilor, asigurând o protecție de lungă durata împotriva ploii, zăpezii, vântului și radiațiilor solare.

În plus, instalarea simplă și rapidă se traduce prin economie de timp și de resurse. Sistemul inovator de prindere și montare de la Metallic Roof face această opțiune să fie excelentă atât pentru renovări, cât și pentru construcțîi noi, minimizând timpul de montaj.

TABLĂ ACOPERIȘ IEFTINĂ LA PREȚ ȘI CALITATIVĂ ÎN ACELAȘI TIMP?!

TABLĂ prefălțuită PENTRU ACOPERIȘ - PREȚ IMBATABIL DE LA METALLIC ROOF

Da, ai citit corect! La Metallic Roof, ne mândrim cu faptul oferim sisteme de învelitori la preț mic, dar în același timp de o calitate superioară. Conștientizăm prețul reprezintă un factor decisiv în alegerea materialului pentru acoperiș, motiv pentru care ne străduim oferim cele mai bune prețuri pentru clienții noștri.

La noi, calitatea nu reprezintă un lux, ci un standard. Așadar, chiar dacă oferim tablă pentru acoperiș la un preț accesibil, nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Fiecare panou pe care îl oferim clienților noștri se fabrică conform celor mai înalte standarde de calitate, asigurându-ne vei beneficia de un material de acoperiș cu o durata de viață de peste 50 de ani!

Unul dintre principalele avantaje ale acestei table pentru acoperiș ieftine îl reprezintă rezistență . Spre deosebire de alte materiale de acoperiș, aceste panouri nu se deteriorează cu timpul, nu crapă și nu se deteriorează în condiții de umiditate sau temperaturi extreme. Acest lucru înseamnă , odată ce ai ales un acoperiș din tablă noastră, poți fi sigur acesta îți va oferi confort pentru mult timp de acum înainte.

Un alt avantaj major îl constituie faptul aceste produse rezistă la foc, fiind clasificate A2-s1 (ignifug), oferind o protecție sporită în cazul unui incendiu.

În plus, echipa noastră de experți stă la dispoziție pentru a te ajută alegi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale. Vom colabora cu ține pentru a înțelege cerințele și bugetul tău și îți vom recomandă cea mai potrivită tablă pentru acoperiș. Poți stă liniștit, te vom asista și cu toate accesoriile necesare pentru acoperiș.

Și dacă nu ai aflat încă despre noi, vrem știi oferim cel mai rapid serviciu de livrare – în maxim 48h de la plasarea comenzii, produsele ajung la ține.

Vrei să vezi și modele de sisteme de învelitori

Țiglă metalică de la metallic Roof

ACCESORII INDISPENSABILE PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI

Soluții personalizate - Pregătiți pentru orice provocare

Pentru a obține un acoperiș durabil, sigur și estetic din tablă, asigurate toate accesoriile necesare se instalează corect. La Metallic Roof, punem la dispoziție o selecție vastă de accesorii care te vor ajută construiești acoperișul ideal. Iată care sunt acestea:
 • Ferestre de mansardă: Aduc lumina naturală în pod sau mansardă și asigura o ventilare adecvată, creând un mediu sănătos în interiorul casei. Plus, adaugă estetică și valorifica spațiul neutilizat.
 • Sistemul de drenaj: Vital pentru a dirija apă de ploaie departe de fundația casei. Un sistem de drenaj bine proiectat și instalat poate preveni eroziunea solului, inundarea subsolului și deteriorarea pereților exteriori.
 • Sistemul de prindere: Tabla pentru acoperiș necesită un sistem de prindere eficient și robust pentru a asigura stabilitatea în față intemperiilor și a vântului puternic. Acest sistem facilitează montarea rapidă și sigură a tablei.
 • Accesorii de închidere și finisare: Includ închizători laterale, frontoane, coame, sipcile și alte elemente de finisare care contribuie la durabilitatea și estetică acoperișului. Aceste componente protejează acoperișul împotriva factorilor externi și asigura un finisaj estetic superior.
 • Izolarea acoperișului: Izolarea adecvată menține căldură în interiorul casei în timpul iernii și răcoarea în timpul verii, contribuind la eficientă energetică a locuinței.
 • Folii și membrane: Folii anticondens sau membrane impermeabile se folosesc sub tablă de acoperiș pentru a preveni infiltrațiile de apă și condensul. Acestea constituie o barieră eficientă împotriva umezelii, prelungind durata de viață a acoperișului.
Fiecare dintre aceste accesorii joacă un rol esențial în performanță și durabilitatea acoperișului. La Metallic Roof, îți oferim o gama completă de accesorii pentru acoperișuri, toate de cea mai înalta calitate, astfel încât acoperișul tău din tablă îndeplinească și depășească așteptările.

SFATURI ȘI IDEI PENTRU MONTAREA UNUI ACOPERIȘ DIN TABLĂ

RECOMANDĂRI de la profesioniști

Montarea unui acoperiș implică atenție și expertiză, dar cu instrucțiuni adecvate și o echipa competență, se poate realiza eficient și corect.

 • Analiză și pregătirea structurii acoperișului: Primul pas în procesul de montare a tablei presupune evaluarea structurii acoperișului. Această trebuie aibă o construcție solidă și fie dreapta. În cazul unui acoperiș deteriorat sau denivelat, reparații sau nivelări se impun înainte de instalare.
 • Selecționarea materialului pentru învelitoare: Diversitatea de opțiuni pentru tablă de acoperiș permite o alegere în funcție de preferințele individuale, climă specifică zonei și designul casei.
 • Instalarea barierelor împotriva apei și vântului: Montarea unei bariere rezistente la apă și vânt sub tablă de acoperiș este esențială pentru prevenirea infiltrării apei și creșterea eficienței energetice a locuinței.
 • Procesul de montare a tablei: Datorită sistemelor de prindere rapide și eficiente, tablă de acoperiș se instalează cu ușurință. Montarea începe de la marginea inferioară a acoperișului, progresand în sus, suprapunând fiecare rând de tablă cu cel anterior.
 • Instalarea accesoriilor de acoperiș: După finalizarea montării tablei, se instalează și accesoriile de acoperiș, cum ar fi ferestrele de mansardă, sistemele de drenaj și altele.
 • Efectuarea verificării finale: După instalare, o verificare finală se impune pentru a ne asigura toate componentele acoperișului sunt corect instalate și nu prezintă probleme.

 

Chiar dacă montarea tablei pentru acoperiș poate reprezenta un proiect DIY (Do-It-Yourself) pentru cei cu experiență în domeniul construcțiilor, angajarea unui profesionist asigura efectuarea lucrării în mod corect și în siguranță.

Fă cunoștință cu Alexandru Croitoru

Alexandru îți va oferi sfaturi profesionale și te va ghida prin procesul de alegere a unui acoperiș. El va lucra împreună cu tine pentru a înțelege cerințele și bugetul tău, și îți va recomanda cea mai potrivită tiglă metalică pentru casa ta.

În plus, Alexandru te va ajuta cu toate accesoriile necesare pentru acoperișul tău și te va informa despre serviciul nostru rapid de livrare, care îți va aduce produsele în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Dacă ești în căutarea unui acoperiș care să combine durabilitatea, estetica și rezistența la foc, Metallic Roof este alegerea perfectă pentru tine.

Descoperă astăzi gama noastră de produse, cere ofertă personalizată și lasă-ne să te ajutăm să îți transformi casa într-un adevărat cămin.

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.

Întrebări Frecvente

Clienții ne întreabă, noi îi indrumăm cu căldură!

Tabla Click, cunoscută și sub denumirea de tablă prefălțuită, este un tip de material de acoperiș fabricat din oțel DX51D sau S250GD de calitate superioară. Acesta este acoperit cu un strat de vopsea specială, rezistentă la UV și coroziune, care îi conferă atât durabilitate cât și un aspect estetic plăcut. Produsele noastre, sunt exemplare în acest sens, oferind o combinație de rezistență, estetică și funcționalitate. Această tipologie de tablă se distinge prin sistemul său de montare prin clipsare, care elimină necesitatea perforării și, prin urmare, reduce riscul de infiltrații de apă, contribuind astfel la longevitatea și durabilitatea acoperișului.

Acest sistem de invelitori este extrem de versatil, fiind ideal pentru o gamă largă de aplicații, de la acoperișuri rezidențiale și comerciale până la structuri industriale. Datorită designului său elegant și a durabilității sale excepționale, este o opțiune populară atât pentru hale metalice, depozite si multe altele.

Recomandăm instalarea de către un profesionist certificat pentru a asigura o montare corectă și durabilă. Sistemul de clipsare unic elimină necesitatea perforării, ceea ce reduce riscul de infiltrații de apă. Pentru mai multe informații, consultați manualul de instalare sau vorbiți cu un consultant Metallic Roof.

Pe lângă durabilitate și rezistență la intemperii, Tabla Canto și Tabla Canto SMART vin cu beneficii suplimentare, cum ar fi izolarea termică și fonică superioară. Aceste caracteristici contribuie la un mediu interior mai confortabil și la reducerea costurilor energetice.

Produsele noastre, inclusiv Tabla Canto și Tabla Canto SMART, sunt testate riguros pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, inclusiv ploi torențiale, vânturi puternice și acumulări mari de zăpadă.

Oferim o gamă extinsă de 24 culori RAL disponibile in 3 finisaje, permițându-vă să alegeți stilul care se potrivește cel mai bine cu estetica clădirii dvs. Consultați website-ul nostru sau discutați cu un consultant Metallic Roof pentru a explora toate opțiunile disponibile.

Întreținerea este minimă și constă în principal în inspectarea periodică și îndepărtarea resturilor sau murdăriei. Aceasta ajută la menținerea aspectului și funcționalității acoperișului pe termen lung.

La Metallic Roof, ne mândrim cu calitatea și durabilitatea produselor noastre. De aceea, oferim o garanție extinsă de peste 50 de ani pentru toate produsele. Această garanție subliniază încrederea pe care o avem în performanța și rezistența materialelor, asigurându-vă că investiția dumneavoastră este protejată pe termen lung. Pentru detalii specifice legate de garanție și pentru a înțelege cum aceasta se aplică în cazul dumneavoastră, vă rugăm să contactați un reprezentant al Metallic Roof.