Țiglă Metalică - Calitate, Durabilitate și Estetică la Prețuri Accesibile

Când vine vorba de alegerea unui acoperiș pentru casa ta, țigla metalică este o opțiune care se distinge prin numeroasele sale avantaje. O alegere inteligentă care combină estetica cu funcționalitatea, oferindu-ți un acoperiș care nu doar arată bine, dar și îndeplinește toate cerințele practice.
 
Țigla metalică de la Metallic Roof este recunoscută pentru durabilitatea excepțională. Fabricată din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu, aceasta poate rezista la condiții meteorologice severe, de la furtuni puternice și ploi torențiale, până la căldură intensă și frig aspru. În plus, țigla metalică este rezistentă la foc, mucegai și insecte, asigurându-ți un acoperiș care își păstrează integritatea și aspectul de-a lungul anilor. 
 
Dar țigla metalică nu este doar durabilă, ci și estetică. Cu o gamă largă de culori și modele disponibile, poți alege un sistem de invelitori care se potrivește perfect cu stilul casei tale. Fie că preferi un aspect clasic mat sau modern vibrant, vei găși cu siguranță o tiglă metalică care să îți completeze casa
 
În plus, tiglă metalică este o soluție accesibilă. La Metallic Roof, ne străduim să oferim produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Astfel, poți beneficia de un acoperiș de calitate, fără a face compromisuri în ceea ce privește bugetul. Știm că fiecare proprietar are nevoi și bugete diferite, de aceea oferim o varietate de opțiuni pentru a se potrivi cu toate cerințele.
 
Dacă ești în căutarea unui sistem de invelitori care să combine durabilitatea, estetica și accesibilitatea, tiglă metalică de la Metallic Roof este alegerea perfectă pentru tine. Descoperă astăzi gama noastră de produse și lasă-ne să te ajutăm să îți transformi casa într-un adevărat cămin.

Modele țiglă metalică​

Acoperiș din țiglă metalică - Satisfacem orice stil arhitectural!

Modele de acoperiș din țiglă metalică pentru toate gusturile

Oferim cea mai mare gamă de de culori RAL, mai exact 24 la număr, pentru orice acoperiș din tiglă metalică, permițându-ți să personalizezi acoperișul în funcție de preferințele tale. Fie că preferi un ton clasic de roșu sau vrei să te îndepărtezi de tradițional cu un albastru vibrant, sigur avem o opțiune pentru tine
 
Și nu este doar despre culoare. Tiglă noastră metalică vine cu trei tipuri de finisaje moderne – Briliant, Fresco și Lustro – fiecare adăugând un nivel suplimentar de estetică și protecție la acoperișul tău. Finisajul Briliant adaugă un luciu luxos sau poate preferi mat, în timp ce Fresco oferă un aspect irizant ușor texturat. Lustro, pe de altă parte, oferă un aspect lucios și sofisticat, transformând acoperișul tău într-un element de design deosebit. 
 
Dar nu este doar despre aspect. Tiglă metalică este cunoscută pentru durabilitatea sa, rezistând la coroziune și factori atmosferici. Este fabricată din oțel de înaltă calitate, protejat de un aliaj de zinc și magneziu, asigurându-i o durată de viață de peste 50 de ani.

Și dacă ești în căutarea unei alternative la țigla metalică, te invităm să descoperi tabla click Canto și Canto SMART, soluții ideale pentru business-uri și nu numai.

Vrei să vezi și alte modele de sisteme de învelitori?

Tablă click sau mai popular: Tablă prefălțuită

Tabla Click este recunoscută pentru versatilitatea și fiabilitatea . Este potrivită pentru o gamă largă de stiluri arhitecturale, oferind un echilibru perfect între formă și funcție și din experiențele anterioare este ce-a mai căutată de către clienți.

Țiglă Metalică Acoperiș - Soluții pentru toate buzunarele

Calitatea și siguranța sunt de la sine înțelese, atunci când alegeți Metallic Roof

Știm că alegerea unui acoperiș din tiglă metalică poate fi dificilă. De aceea, ne-am asigurat că țigla noastră metalică este accesibilă pentru toate bugetele, fără a compromite calitatea sau durabilitatea. Credem că fiecare proprietar merită un acoperiș de înaltă calitate care să protejeze casa și să îmbunătățească aspectul acesteia, mai exact un acoperiș din tiglă metalică care poate dura zeci de ani fără a necesita înlocuire. 

Tiglă Metalică Ieftină la Preț și Calitativă în Același Timp?!

Tiglă metalică la Preț imbatabil doar la Metallic Roof

Da, ai citit bine! La Metallic Roof, ne mândrim cu faptul că oferim țigla metalică ieftină, dar în același timp de o calitate superioară. Înțelegem că prețul este un factor important în decizia de a alege un anumit tip de acoperiș, de aceea ne străduim să oferim cele mai bune prețuri pentru clienții noștri.
 
La noi, calitatea nu este un lux, ci un standard. De aceea, chiar dacă oferim tiglă metalică la un preț accesibil, nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Fiecare tiglă metalică pe care o oferim clienților noștri este fabricată conform celor mai înalte standarde de calitate din otel DX51D sau S250GD protejat cu aliaj din zic cu magneziu, asigurându-ne că vei beneficia de sisteme de învelitori pentru acoperiș cu durata de viață de peste 50 ani!
 
Unul dintre principalele avantaje ale metalice este rezistența . Spre deosebire de alte materiale de acoperiș, aceste sisteme nu se deteriorează cu timpul, nu crapă, nu se desprind și nu se deteriorează în condiții de umiditate temperaturi extreme. Acest lucru înseamnă că, odată ce instalat un acoperiș din tiglă metalică de noi, poți fi sigur că acesta oferi comfort tale mult de acum.
 
Un alt avantaj major este aceste sisteme de învelitori sunt rezistente la foc clasa A2-s1 (ignifug) și oferă protecție sporită în cazul unui incendiu, mai exact nu va arde și nu va contribui la răspândirea focului.
 
În plus, echipa noastră de experți este aici pentru a te ajuta să alegi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale. Vom lucra împreună cu tine pentru a înțelege cerințele și bugetul tău, și îți vom recomanda cea mai potrivită tiglă metalică pentru casata. Poți sta liniștit, te vom ajuta și cu tot ce înseamnă partea de accesorii pentru acoperișuri și daca nu ai aflat încă nimic despre noi, vrem să știi că oferim cel mai rapid serviciu de livrare, în maxim 48h de la plasarea comenzii, produsele sunt la tine.

Accesorii esențiale pentru montarea acoperișului din țiglă metalică

Soluții personalizate - Pregătiți pentru orice provocare

Pentru a avea un acoperiș durabil, sigur și estetic din tigla metalica, este vital să te asiguri că toate accesoriile necesare sunt la locul lor. La Metallic Roof, avem o gamă largă de accesorii care te vor ajuta să obții acoperișul perfect. Iată care sunt acestea:

 • Ferestrele de mansardă: Acestea nu doar aduc lumina naturală în pod sau mansardă, dar oferă și ventilare adecvată, menținând un climat sănătos în interiorul casei. De asemenea, ele adaugă un plus de estetică și valorifică spațiul neutilizat.
 • Sistemul de drenaj: Acesta este esențial pentru a dirija apa de ploaie departe de fundația casei. Sistemele de drenaj bine proiectate și instalate pot preveni eroziunea solului, inundarea subsolului și deteriorarea pereților exteriori.
 • Sistemul de prindere: Țigla metalică necesită un sistem de prindere eficient și robust pentru a asigura stabilitatea în fața intemperiilor și a vântului puternic. Acest sistem facilitează montarea rapidă și sigură a țiglei metalice.
 • Accesorii de închidere și finisare: Acestea includ închizători laterale, frontoane, coame, șipcile și alte elemente de finisare care contribuie la durabilitatea și estetica acoperișului. Aceste componente ajută la protejarea acoperișului împotriva factorilor externi și asigură un finisaj estetic superior.
 • Izolarea acoperișului: Izolarea corespunzătoare ajută la menținerea căldurii în interiorul casei în timpul iernii și la menținerea răcorii în timpul verii, contribuind la eficiența energetică a casei.
 • Folii și membrane: Folii anticondens sau membrane impermeabile sunt folosite sub țigla metalică pentru a preveni infiltrațiile de apă și condensul. Acestea asigură o barieră eficientă împotriva umezelii, prelungind viața acoperișului.

 

Fiecare dintre aceste accesorii joacă un rol crucial în performanța și durabilitatea acoperișului. La Metallic Roof, îți oferim o gamă completă de accesorii pentru acoperișuri, toate de cea mai înaltă calitate, astfel încât acoperișul tău de țiglă metalică să îndeplinească și să depășească așteptările.

Sfaturi și idei privind montajul unui acoperiș din țiglă metalică

Sfaturi de la profesioniști

Montarea țiglei metalice implică atenție și expertiză, dar cu instrucțiuni adecvate și o echipă competentă, se poate realiza eficient.

 • Analiza și pregătirea structurii acoperișului: Primul pas în procesul de montare a țiglei metalice presupune evaluarea structurii acoperișului. Aceasta trebuie să aibă o construcție solidă și să fie dreaptă. În cazul unui acoperiș deteriorat sau denivelat, reparații sau nivelări sunt necesare înainte de instalare.
 • Selecționarea sistemului de învelitoare: Varietatea de sisteme de învelitoare pentru țigla metalică permite o alegere în funcție de preferințele individuale, clima specifică zonei în care se află imobilul și designul casei.
 • Instalând barierele împotriva apei și vântului: Montarea unei bariere rezistente la apă și vânt sub țigla metalică devine esențială pentru prevenirea infiltrării apei și creșterea eficienței energetice a casei.
 • Procesul de montare a țiglei metalice: Datorită sistemelor de prindere rapide și eficiente, țigla metalică se instalează cu ușurință. Începeți montarea de la marginea inferioară a acoperișului, progresând în sus, suprapunând fiecare rând de țiglă cu cel anterior.
 • Instalarea accesoriilor de acoperiș: Odată cu finalizarea montării țiglei, se instalează și accesoriile de acoperiș, cum ar fi ferestrele de mansardă, sistemele de drenaj și altele.
 • Efectuarea verificării finale: După instalare, o verificare finală se impune pentru a ne asigura că toate componentele acoperișului sunt corect instalate și nu prezintă probleme.

 

Chiar dacă montarea țiglei metalice poate reprezenta un proiect DIY(Do-It-Yourself) pentru cei cu experiență în domeniul construcțiilor, angajarea unui profesionist asigură efectuarea lucrării în mod corect și în siguranță.

Fă cunoștință cu Alexandru Croitoru

Alexandru îți va oferi sfaturi profesionale și te va ghida prin procesul de alegere a unui acoperiș. El va lucra împreună cu tine pentru a înțelege cerințele și bugetul tău, și îți va recomanda cea mai potrivită tiglă metalică pentru casa ta.

În plus, Alexandru te va ajuta cu toate accesoriile necesare pentru acoperișul tău și te va informa despre serviciul nostru rapid de livrare, care îți va aduce produsele în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Dacă ești în căutarea unui acoperiș care să combine durabilitatea, estetica și rezistența la foc, Metallic Roof este alegerea perfectă pentru tine.

Descoperă astăzi gama noastră de produse, cere ofertă personalizată și lasă-ne să te ajutăm să îți transformi casa într-un adevărat cămin.

Întrebări Frecvente

Clienții ne întreabă, noi îi indrumăm cu căldură!

Țigla metalică este un tip de material pentru acoperiș care combină durabilitatea metalului cu estetica țiglei tradiționale. Este disponibilă într-o varietate de stiluri și culori, permițându-vă să personalizați aspectul acoperișului dvs. Un exemplu excelent este țigla metalică Daily de la Metallic Roof.

Țigla metalică oferă numeroase avantaje, inclusiv durabilitate, rezistență la condiții meteorologice severe, eficiență energetică și o gamă largă de opțiuni de stil și culoare. De exemplu, țigla metalică Daily Smart de la Metallic Roof este proiectată pentru a rezista peste 50 de ani și vine cu o varietate de finisaje moderne.

Da, țigla metalică are o rezistență excelentă la foc. De exemplu, țigla metalică Nobel Smart are o formula ignifuga, clasă de rezistență la foc A2-s1, oferind o siguranță sporită in cazul unui incendiu, mai precis nu va arde și nu va contribui la răspândirea incendiului.

Da, țigla metalică este foarte rezistentă la coroziune, datorită tratamentelor speciale și a finisajelor aplicate. De exemplu, țigla metalică Nobel Smart de la Metallic Roof este realizată din oțel de înaltă calitate (DX51D sau S250GD), protejat cu un aliaj de zinc și magneziu, oferind o rezistență deosebită la coroziune.

Deși este adevărat că metalul poate fi zgomotos în timpul ploii, multe țigle metalice moderne, cum ar fi țigla metalică Nobel Smart, sunt echipate cu o membrană anticondens care reduce zgomotul ambiental cu 30-40%.

 Costul țiglei metalice poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv stilul, finisajul și complexitatea acoperișului dvs. Vă recomandăm să contactați Metallic Roof pentru o ofertă personalizată.

Tipul de țiglă metalică care este cel mai bun pentru dvs. depinde de nevoile și preferințele dvs. specifice. La Metallic Roof, oferim o varietate de opțiuni, inclusiv țigla metalică Daily, țigla metalică Daily Smart, țigla metalică Nobel și țigla metalică Nobel Smart, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Da, țigla metalică este foarte rezistentă la grindină și alte tipuri de intemperii severe. De exemplu, țigla metalică Nobel de la Metallic Roof este fabricată din oțel de înaltă calitate, care poate rezista la impactul grindinei fără a se deteriora.

Durata de viață a țiglei metalice poate varia, dar multe produse, cum ar fi țigla metalică Nobel Smart de la Metallic Roof, sunt proiectate pentru a dura peste 50 de ani.

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.