Tigla metalica Attica - Finisaj Fresco

Țiglă Metalică - ATTICA

Cu profil jos sau mic

Țigla metalică Attica este o soluție de acoperire de înaltă calitate, care combină durabilitatea și funcționalitatea cu un design estetic plăcut. Cu un profil jos și o mentenanță ușoară, acest model de țiglă metalică este ideal pentru o varietate de stiluri arhitecturale.

Alegând țigla metalică Attica, beneficiați de un acoperiș care nu numai că arată bine, dar este și construit să dureze. Cu o durată de viață de peste 50 de ani, acest produs este o investiție inteligentă pentru casa dumneavoastră.

Finisaje moderne

Avantaje

Finisaj FRESCO

Finisajul Fresco al țiglei metalice ATTICA aduce un plus de stil și personalitate acoperișului dumneavoastră. Cu un aspect irizant ușor texturat, acest finisaj conferă acoperișului un aspect estetic plăcut și o rezistență sporită la factorii de mediu.

Combinând aceste caracteristici, țigla metalică ATTICA cu finisaj Fresco asigură rezistența și durabilitatea acoperișului, oferindu-i o durată de viață de peste 50 de ani. În plus, datorită membranei anticondens, acest sistem de acoperire reduce transferul de apă de ploaie, asigurând un confort sporit în interiorul locuinței.

Finisaj Lustro

Dacă sunteți în căutarea unui acoperiș care să combine eleganța cu durabilitatea, țigla metalică Attica cu finisaj Lustro este soluția ideală. Acest finisaj, cu o grosime de 0,45 – 0,60 mm, este fabricat din oțel DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu, care conferă un aspect lucios și sofisticat.

Finisajul Lustro al țiglei metalice Attica adaugă un nivel de sofisticare acoperișului dumneavoastră. Cu un aspect lucios și neted, acest finisaj îmbogățește estetica acoperișului și îi conferă o rezistență crescută la factorii de mediu.

Alte modele de țiglă metalică
Contactează-ne pentru mai multe informații!

La Metallic Roof, ne mândrim cu diversitatea și calitatea produselor noastre. În afară de țigla metalică ATTICA, oferim o gamă largă de alte tipuri de țiglă metalică, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale sau de cerințele specifice pe care le ai în ceea ce privește acoperișul, suntem siguri că vei găsi produsul perfect în portofoliul nostru.

Calitate înainte de toate!
Alege calitatea și durabilitatea
țiglei metalice ATTICA

Când vine vorba de acoperișul casei tale, merită să alegi calitatea și durabilitatea. Acesta este motivul pentru care țigla metalică Attica de la Metallic Roof este alegerea perfectă. Cu un design elegant, o rezistență excepțională la factorii de mediu și o durată de viață de peste 50 de ani, țigla metalică Attica este soluția ideală pentru acoperișul tău.

Crește confortul locuinței

Garantie +50 de ani

Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Reduce zgomotul ambiental cu 30-40%

Absoarbe și reține până la 600 g/m2 de apă din condens

Grosimea finisajul ales între
0,45 - 0,60 mm

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.