Tigla metalica Daily Smart

Țiglă Metalică - Daily SMART

Cu profil jos sau mic

Țigla metalică Daily Smart, o alegere inteligentă care îmbină estetică cu funcționalitatea pentru acoperișul dumneavoastră. Acest produs de top este rezultatul unei tehnologii avansate și a unui design inovator, oferindu-vă o soluție de acoperiș care nu numai că arată bine, dar este și construită să dureze.

Țigla metalică Daily Smart este mai mult decât o simplă țiglă – este o promisiune de durabilitate și calitate. Cu o garanție de 50 de ani, puteți fi siguri că ați făcut o investiție inteligentă pentru viitor.

Finisaje moderne

Avantaje

Finisaj Briliant

Țigla metalică Daily SMART cu finisaj Briliant este soluția ideală pentru cei care își doresc un acoperiș cu un aspect strălucitor și elegant. Acest finisaj se distinge prin grosimea sa de 0,60 mm și prin utilizarea oțelului DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu.

Combinând aceste elemente, țigla metalică Daily SMART cu finisaj Briliant asigură rezistența și durabilitatea acoperișului, oferindu-i o durată de viață de peste 50 de ani. În plus, datorită membranei anticondens, acest sistem de acoperire reduce transferul de apă de ploaie, asigurând un confort sporit în interiorul locuinței.

Finisajul Briliant oferă un aspect lucios și neted, adăugând un plus de eleganță acoperișului dumneavoastră.

Finisaj FRESCO

Țigla metalică Daily SMART cu finisaj Fresco este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un acoperiș cu un aspect unic și modern. Acest finisaj se distinge prin grosimea sa de 0,60 mm și prin utilizarea oțelului DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu.

Combinând aceste caracteristici, țigla metalică Daily SMART cu finisaj Fresco asigură rezistența și durabilitatea acoperișului, oferindu-i o durată de viață de peste 50 de ani. În plus, datorită membranei anticondens, acest sistem de acoperire reduce transferul de apă de ploaie, asigurând un confort sporit în interiorul locuinței.

Finisajul FRESCO este perfect pentru cei care preferă un aspect mat și sofisticat pentru acoperișul lor.

Finisaj Lustro

Finisajul Lustro al țiglei metalice Daily aduce un plus de eleganță și rafinament acoperișului dumneavoastră. Cu un aspect lucios și neted, acest finisaj conferă acoperișului un aspect estetic deosebit și o rezistență sporită la factorii de mediu.

Combinând aceste caracteristici, țigla metalică Daily cu finisaj Lustro asigură rezistența și durabilitatea acoperișului, oferindu-i o durată de viață de peste 50 de ani. În plus, datorită membranei anticondens, acest sistem de acoperire reduce transferul de apă de ploaie, asigurând un confort sporit în interiorul locuinței.

Finisajul LUSTRO este alegerea ideală pentru cei care doresc un acoperiș cu un aspect lucios și vibrant.

Alte modele de țiglă metalică
Contactează-ne pentru mai multe informații!

La Metallic Roof, ne mândrim cu diversitatea și calitatea produselor noastre. În afară de țigla metalică Daily SMART, oferim o gamă largă de alte tipuri de țiglă metalică, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale sau de cerințele specifice pe care le ai în ceea ce privește acoperișul, suntem siguri că vei găsi produsul perfect în portofoliul nostru.

Calitate înainte de toate!
Alege calitatea și durabilitatea
țiglei metalice Daily SMART

Când vine vorba de acoperișul casei tale, merită să alegi calitatea și durabilitatea. Acesta este motivul pentru care țigla metalică Daily SMART de la Metallic Roof este alegerea perfectă. Cu un design elegant, o rezistență excepțională la factorii de mediu și o durată de viață de peste 50 de ani, țigla metalică Daily SMART este soluția ideală pentru acoperișul tău.

Crește confortul locuinței

Garantie +50 de ani

Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Reduce zgomotul ambiental cu 30-40%

Absoarbe și reține până la 600 g/m2 de apă din condens

Grosimea finisajul ales între
0,45 - 0,60 mm

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.