Tigla metalica Daily (Briliant)

Țiglă Metalică - Daily

Cu profil jos sau mic

Țigla metalică Daily este un model cu profil jos, mentenanță ușoară și durată de viață de peste 50 de ani. Este un produs popular din portofoliul Metallic Roof, oferind un raport excelent calitate-preț și contribuind la confortul locuinței dumneavoastră. Modelul Daily este o soluție elegantă și practică, ce se potrivește perfect cu o varietate de stiluri arhitecturale.

Alegând acest sistem, beneficiați de un acoperiș metalic de calitate, durabil și aspectuos, la un preț accesibil.

Finisaje moderne

Avantaje

Finisaj Briliant

Țigla metalică Daily cu finisaj BRILIANT este alegerea perfectă pentru cei care își doresc un acoperiș cu un aspect strălucitor și elegant. Acest finisaj se distinge prin grosimea  de 0,6 mm și prin utilizarea oțelului DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu.

Grosimea disponibilă pentru acest finisaj este de 0.60 mm.

Această combinație asigură rezistența și durabilitatea acoperișului, oferindu-i o durată de viață de peste 50 de ani.

 

Finisaj FRESCO

Țigla metalică Daily cu finisaj FRESCO este alegerea ideală pentru cei care își doresc un acoperiș cu un aspect mat și rafinat. Acest finisaj se distinge prin adăugarea de valoare estetică imobilului tău, conferind un aspect plăcut acoperișului în timp.

Grosimea disponibila pentru acest finisaj este intre este între 0.45 – 0.50 mm.

Față de alte finisaje, acesta are o rezistența îmbunătățită la coroziune și decolorare

Finisaj Lustro

Țigla metalică Daily cu finisaj LUSTRO este alegerea ideală pentru cei care își doresc un acoperiș cu un aspect elegant și premium. Acest finisaj se distinge prin suprafața netedă, ușor de întreținut și curățat, adăugând un plus de eleganță acoperișului tău.

Grosimea disponibilă pentru acest finisaj este între 0.45 – 0.50 mm.

Când spunem LUSTRO, definim calitate. Acesta utilizează oțel DX51D protejat cu zinc 225-275 g/mp, asigurând durabilitatea și rezistența acoperișului.

Alte modele de țiglă metalică
Contactează-ne pentru mai multe informații!

La Metallic Roof, ne mândrim cu diversitatea și calitatea produselor noastre. În afară de țigla metalică Daily, oferim o gamă largă de alte tipuri de țiglă metalică, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale sau de cerințele specifice pe care le ai în ceea ce privește acoperișul, suntem siguri că vei găsi produsul perfect în portofoliul nostru.​

Calitate înainte de toate!
Alege calitatea și durabilitatea
țiglei metalice Daily de la Metallic Roof

Când vine vorba de acoperișul casei tale, merită să alegi calitatea și durabilitatea. Acesta este motivul pentru care țigla metalică Daily de la Metallic Roof este alegerea perfectă. Cu un design elegant, o rezistență excepțională la factorii de mediu și o durată de viață de peste 50 de ani, țigla metalică Daily este soluția ideală pentru acoperișul tău.

Crește confortul locuinței

Garanție +50 de ani

Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Reduce zgomotul ambiental cu 30-40%

Absoarbe și reține până la 600 g/m2 de apă din condens

Grosimea finisajul ales între
0,45 - 0,60 mm

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.