Țiglă metalică Nobel Smart

Țiglă Metalică - Nobel SMART

Acoperiș inteligent cu membrană anticondens

Țigla metalică Nobel SMART reprezintă o combinație perfectă între designul elegant și tehnologia avansată. Acest model de țiglă metalică se distinge prin rezistența mecanică superioară și prin aspectul său rafinat, similar țiglei ceramice clasice.

Acest sistem este dotat cu o membrană textilă autoadezivă pe partea din spate, care oferă o protecție ridicată împotriva condensului, reduce transferul de căldură și acționează ca un izolator fonic. Această caracteristică unică permite țiglei să absoarbă și să rețină până la 600 g/m2 de apă din condens.

Finisaje moderne

Avantaje

Finisaj Briliant

Pentru cei care caută un acoperiș care să radieze eleganță și rafinament, țigla metalică Nobel SMART cu finisaj Briliant este soluția ideală. Acest finisaj, cu o grosime de 0,60 mm, este realizat din oțel DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu, oferind un aspect lucios și luxos.

Țigla metalică Nobel SMART cu finisaj Briliant aduce un plus de sofisticare acoperișului dumneavoastră. Cu un aspect lucios și neted, acest finisaj conferă acoperișului un aspect estetic deosebit și o rezistență sporită la factorii de mediu.

Finisaj FRESCO

Finisajul Fresco al țiglei metalice Nobel SMART aduce un plus de stil și personalitate acoperișului dumneavoastră. Acest finisaj cu o grosime de 0,50mm, cu un aspect irizant ușor texturat conferă acoperișului un aspect estetic plăcut și o rezistență sporită la factorii de mediu.

Combinând aceste caracteristici, țigla metalică Nobel SMART cu finisaj Fresco asigură rezistența și durabilitatea acoperișului, oferindu-i o durată de viață de peste 50 de ani. În plus, datorită membranei anticondens, acest sistem de acoperire reduce transferul de apă de ploaie, asigurând un confort sporit în interiorul locuinței.

Finisaj Lustro

Dacă sunteți în căutarea unui acoperiș care să combine eleganța cu funcționalitatea, țigla metalică Nobel SMART cu finisaj Lustro este soluția perfectă.

Acest finisaj, cu o grosime de 0,50 mm este realizat din oțel de inaltă calitate, protejat de un aliaj de zinc și magneziu, oferind un aspect lucios și sofisticat oricărei locuințe.

Țigla metalică Nobel SMART cu finisaj Lustro transformă acoperișul dumneavoastră într-un element de design deosebit. Cu un aspect lucios și neted, acest finisaj conferă acoperișului un aspect estetic deosebit și o rezistență sporită la factorii de mediu.

Alte modele de țiglă metalică
Contactează-ne pentru mai multe informații!

La Metallic Roof, ne mândrim cu diversitatea și calitatea produselor noastre. În afară de țigla metalică NOBEL SMART, oferim o gamă largă de alte tipuri de țiglă metalică, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale sau de cerințele specifice pe care le ai în ceea ce privește acoperișul, suntem siguri că vei găsi produsul perfect în portofoliul nostru.

Calitate înainte de toate!
Alege calitatea și durabilitatea
țiglei metalice NOBEL SMART

Când vine vorba de acoperișul casei tale, merită să alegi calitatea și durabilitatea. Acesta este motivul pentru care țigla metalică Nobel SMART de la Metallic Roof este alegerea perfectă. Cu un design elegant, o rezistență excepțională la factorii de mediu și o durată de viață de peste 50 de ani, țigla metalică Nobel Smart este soluția ideală pentru acoperișul tău.

Crește confortul locuinței

Garantie +50 de ani

Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Reduce zgomotul ambiental cu 30-40%

Absoarbe și reține până la 600 g/m2 de apă din condens

Grosimea finisajul ales între
0,50 - 0,60 mm

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.