Tigla metalica Nobel - Finisaj Briliant

Țiglă Metalică - NOBEL

Cu profil ÎNALT

Țigla metalică Nobel reprezintă o combinație de eleganță, durabilitate și funcționalitate, cu o durată de viață de peste 50 de ani. Acest produs se distinge în oferta Metallic Roof prin calitatea superioară și raportul optim calitate-preț, aducând un plus de confort și stil locuinței dumneavoastră.

Modelul Nobel este o alegere inspirată pentru diverse stiluri arhitecturale, oferind un acoperiș metalic de excepție, durabil și cu un aspect rafinat.

Finisaje moderne

Avantaje

Finisaj Briliant

Țigla metalică Nobel cu finisaj Briliant aduce un plus de rafinament acoperișului dumneavoastră. Finisajul său lucios și neted adaugă un plus de estetică acoperișului, în timp ce oferă o rezistență crescută la factorii de mediu.

Acest finisaj, cu o grosime de 0,60 mm, este realizat din oțel DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu, oferind un aspect strălucitor și o rezistență deosebită.

Finisaj FRESCO

Țigla metalică Nobel cu finisaj Fresco este alegerea ideală pentru cei care își doresc un acoperiș cu un aspect modern și unic. Acest finisaj se distinge prin grosimea sa de 0,50 mm și prin utilizarea oțelului DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu.

Finisajul Fresco al țiglei metalice Nobel aduce un plus de stil și personalitate acoperișului dumneavoastră. Cu un aspect irizant ușor texturat, acest finisaj conferă acoperișului un aspect estetic plăcut și o rezistență sporită la factorii de mediu.

Finisaj Lustro

Pentru cei care caută un acoperiș care să radieze eleganță și rafinament, țigla metalică Nobel cu finisaj Lustro este soluția ideală. Acest finisaj, cu o grosime de 0,50 mm, este realizat din oțel DX51D sau S250GD, protejat cu un aliaj de zinc și magneziu, oferind un aspect lucios și luxos.

Țigla metalică Nobel cu finisaj Lustro aduce un plus de sofisticare acoperișului dumneavoastră. Cu un aspect lucios și neted, acest finisaj conferă acoperișului un aspect estetic deosebit și o rezistență sporită la intemperii.

Alte modele de țiglă metalică
Contactează-ne pentru mai multe informații!

La Metallic Roof, ne mândrim cu diversitatea și calitatea produselor noastre. În afară de țigla metalică NOBEL, oferim o gamă largă de alte tipuri de țiglă metalică, fiecare cu propriile sale avantaje și caracteristici unice.

Indiferent de stilul arhitectural al casei tale sau de cerințele specifice pe care le ai în ceea ce privește acoperișul, suntem siguri că vei găsi produsul perfect în portofoliul nostru.

Calitate înainte de toate!
Alege calitatea și durabilitatea
țiglei metalice Daily de la Metallic Roof

Când vine vorba de acoperișul casei tale, merită să alegi calitatea și durabilitatea. Acesta este motivul pentru care țigla metalică Daily de la Metallic Roof este alegerea perfectă. Cu un design elegant, o rezistență excepțională la factorii de mediu și o durată de viață de peste 50 de ani, țigla metalică Daily este soluția ideală pentru acoperișul tău.

Crește confortul locuinței

Garantie +30 de ani

Reduce valoarea totală a acoperișului cu 15-20%

Reduce zgomotul ambiental cu 30-40%

Absoarbe și reține până la 600 g/m2 de apă din condens

Grosimea finisajul ales între
0,45 - 0,60 mm

Gata De schimbare?

Transformați-vă casa într-un cămin sigur și durabil cu Metallic Roof

Știm că casa dumneavoastră este mai mult decât un simplu loc în care locuiți – este un cămin, un spațiu în care vă simțiți în siguranță și confortabil. De aceea, la Metallic Roof, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate care să vă ajute să transformați casa într-un cămin sigur și durabil. Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse, de la sisteme pentru acoperiș și garduri metalice, până la fatade casetate, ferestre de mansardă și scări acces pod.

Fiecare produs este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate, funcționalitate și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și pentru a descoperi cum vă putem ajuta să vă îndepliniți viziunea pentru casa dumneavoastră.

Contactează-ne!

Cere oferta Personalizată

Completați formularul de contact de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta pentru a vă ajuta să alegeți produsul perfect pentru casa dumneavoastră.